Skip to content

JOBSTREET BAGI TIPS CARA NAK DAPATKAN KERJA SECEPAT MUNGKIN DI PORTAL MEREKA!

JOBSTREET-BAGI-TIPS-CARA-NAK-DAPATKAN-KERJAJOBSTREET BAGI TIPS CARA NAK DAPATKAN KERJA SECEPAT MUNGKIN DI PORTAL MEREKA | Jobstreet tidak perlu diperkenalkan lagi kerana semua orang diantara kita pernah dan sedang menggunakan perkhidmatan mohon kerja atas talian ini.

Sama ada kita ingin saja-saja mahu letakkan resume sementara walaupun hakikatnya kita sudah ada pekerjaan tetap dan best.

Tetapi servis Jobstreet ini adalah tempat yang paling Terbaik setakat hari ini untuk kita sentiasa Update Resume bagi persediaan di masa hadapan.

[Dah Baca?] Tip-Tips Resume Terbaik Yang Sesuai Digunakan Untuk Mohon Kerja Kerajaan Dan Swasta

Jobstreet portal Job online Asia Memperkenalkan #WorkNow – ciri yang membantu anda berhubung dengan majikan dengan cepat.

Kami memahami keperluan pekerjaan anda di tengah wabak global ini, dan kami di sini untuk membantu menghubungkan anda ke pekerjaan seterusnya secepat mungkin. Kemas kini profil JobStreet anda dengan hashtag #WorkNow untuk memberi tahu bakal majikan bahawa anda bersedia untuk pengambilan pekerja dengan segera.

CARA GUNAKAN HASHTAG #WORKNOW DI JOBSTREET


Gunakan hashtag #WorkNow di dalam tab Additional Info > Other Information.

Pastikan di dalam kotak Other Information tersebut anda Wajib isi dulu Apa Kelebihan yang Terbaik (pitch to employer) untuk anda jual kepada bakal majikan dan jangan lupa letak hashtag #WorkNow sama ada di permulaan ayat atau di akhir ayat seperti gambar yang disediakan ini ..

tips-to-alert-employers-for-immediate-hiring

Dah tahu CARA NAK DAPATKAN KERJA SECEPAT MUNGKIN DI PORTAL JOBSTREET ? Share dengan kawan-kawan anda secepat mungkin dengan tekan butang share facebook, whatsapp dan twitter sekarang.


Sama-sama kita dapatkan kerja idaman di Jobstreet dengan cara yang betul.
kredit jobstreet