Skip to content

Kerja Kosong Tanpa SPM Diperlukan Segera Di Warung Warisan Muar

kerja-kosong-warung-warisan-muar


Mohon Segera Kerja Kosong Terkini Ditawarkan di Warung Warisan Muar kepada mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kerja kosong terkini yang dipaparkan dihalaman NAK KERJA? APPLY ONLINE!

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan kerja kosong tertera. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan permohonan kerja kosong ini.

MAKLUMAT KERJA KOSONG :


1. Pembantu Kedai Makan
Kelayakan Minima : SRP , PMR
Lokasi : KUALA LUMPUR (Belakang Istana Budaya)

Untuk Memohon, Rujuk Pautan di Bawah :

1. Permohonan Jawatan Kosong Warung Warisan Muar hendalah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui Whatsapp .
2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
4. Tarikh tutup permohonan ini adalah ATAS BUDI BICARA WARUNG WARISAN MUAR.
5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga.
6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut :

KLIK DI SINI

BAGAIMANA MEMOHON :

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK DI SINI” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

.
.
Pastikan juga anda join channel Telegram Rasmi Kerja Kosong Terkini Kerajaan (SPA) & Swasta Malaysia untuk maklumat terkini tentang jawatan, peperiksaan dan juga temuduga. Mohon join PERCUMA melalui pautan ini ~ Channel Telegram Kerja Kosong Terkini Kerajaan (SPA) & Swasta Malaysia.