JAWATAN-KOSONG-KKM-2020Mohon Cepat Jawatan Kosong Terkini jawatan Pembantu Tadbir Kewangan GRED W19 di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ~ Tarikh Tutup 21 JUN 2020 (tertakluk kepada tarikh tutup jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kerja kosong terkini yang diiklan di halaman NAK KERJA? APPLY ONLINE!

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong tertera. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong ini.

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG :


1. Pembantu Tadbir Kewangan GRED W19
Majikan : Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
Kelayakan Minima : SPM/SPMV
Lokasi : SELURUH MALAYSIA
Tarikh Tutup : 21 JUN 2020 (SABTU)

Pembantu-Kewangan-W19-SPA

Untuk Memohon, Rujuk Pautan di Bawah :

1. Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Kewangan GRED W19 hendalah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui portal SPA .
2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
4. Tarikh tutup permohonan ini adalah pada 21 JUN 2020 (SABTU)
5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh setahun (12) bulan dianggap tidak berjaya.
6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut :

KLIK DI SINI 


KELAYAKAN DAN SYARAT MEMOHON

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, STAM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

+ Kemas
+ Berpengetahuan am
+ Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :

+ Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
+ Cuti Tahunan
+ Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

BAGAIMANA MEMOHON :

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK DI SINI” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja kosong tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

.
.
Pastikan juga anda join channel Telegram Rasmi Kerja Kosong Terkini Kerajaan (SPA) & Swasta Malaysia untuk maklumat terkini tentang jawatan, peperiksaan dan juga temuduga. Mohon join PERCUMA melalui pautan ini ~ Channel Telegram Kerja Kosong Terkini Kerajaan (SPA) & Swasta Malaysia.