Skip to content

Etihad Airways Mengumumkan Jualan Kilat Dengan Diskaun 20%.

Etihad-Airways-Mengumumkan-Jualan-Kilat-Dengan-Diskaun-20

Etihad Airways, sebuah syarikat penerbangan yang berpangkalan di Abu Dhabi, baru-baru ini telah mencapai pencapaian yang cemerlang.

Secara khusus, syarikat itu telah berjaya beralih kepada Sistem Perkhidmatan Penumpang “Amadeus Altéa” pada 8 Mac.

Untuk meraikan kejayaan ini, serta ulang tahun ke-20 syarikat penerbangan itu, Etihad Airways telah melancarkan jualan kilat yang menawarkan diskaun 20% untuk penerbangan yang ditempah di etihad.com menggunakan kod promo EYFLASH20.

Boleh Juga Guna Link Ini Untuk Dapatkan Airfare Sebagai Ahli Member. Daftar Percuma.

Walau bagaimanapun, promosi ini hanya tersedia sehingga 14 Mac tengah malam 2023, jadi pelanggan dinasihatkan untuk memanfaatkan tawaran masa terhad ini.

Peralihan kepada rangkaian teknologi perjalanan Amadeus Altéa bermakna Etihad Airways kini boleh menguruskan semua penerbangannya antara Abu Dhabi dan rangkaian lapangan terbang globalnya dengan lebih cekap.

Khususnya, sistem baharu ini menawarkan proses check-in dan masuk yang lebih pantas dan mudah.

Menurut Antonoaldo Neves, Ketua Pegawai Eksekutif Etihad, peralihan kepada Amadeus merupakan projek IT terbesar yang telah dijalankan oleh syarikat dalam dekad yang lalu.

Dengan lebih 100 proses IT dipindahkan dan lebih 6,000 pekerja dilatih untuk menggunakan sistem baharu itu, syarikat itu tidak meninggalkan sebarang usaha untuk beralih.

Neves juga memuji usaha semua rakan sekerja dan rakan kongsi perniagaan yang bekerja tanpa jemu untuk menjayakan peralihan itu.

Perpindahan ke Amadeus dijangka meningkatkan pengalaman digital yang ditawarkan oleh Etihad Airways kepada pelanggannya.

Tempahan penerbangan dalam talian melalui etihad.com atau aplikasi mudah alih syarikat penerbangan dan menggunakan alat layan diri akan menjadi pengalaman yang lebih lancar dan mesra pengguna.

Di samping itu, peralihan kepada system baharu itu dijangka menawarkan pengalaman membeli-belah yang lebih kaya dan dinamik kepada rakan kongsi yang dihargai syarikat penerbangan itu dalam industri pelancongan.

Etihad Airways komited untuk meningkatkan pengalaman tetamunya dan menambah baik operasinya, dan pertukaran kepada Sistem Perkhidmatan Penumpang Amadeus Altéa hanyalah satu contoh daripada ini.

Pelanggan kini boleh memanfaatkan semua perkhidmatan dalam talian di etihad.com, pada apps mudah alih, dan melalui ejen pelancongan mereka, termasuk tempahan penerbangan, check-in, naik taraf dan tempahan penebusan GuestSeat.

Kesimpulannya, peralihan Etihad Airways kepada Sistem Perkhidmatan Penumpang Amadeus Altéa merupakan pencapaian penting yang dijangka menawarkan banyak faedah kepada syarikat penerbangan itu dan pelanggannya.

Jualan kilat ialah peluang terbaik untuk pelanggan memanfaatkan kadar diskaun, tetapi mereka harus bertindak pantas kerana promosi hanya tersedia untuk masa yang terhad.

Dapatkan Juga Klik Disini Malaysia Airlines 40% Untuk Flights + Hotel